El MoraBanc tindrà públic en el darrer partit de lliga davant el Guipuzkoa

El club treballa en el protocol a seguir un cop l’ACB ja té el vistiplau del govern espanyol per permetre l’accés de seguidors a les graderies després de més d’un any sense espectadors

Aificionats del MoraBanc animant en el partit contra el Mornar Bar des de la graderia de la Bombonera.
Aificionats del MoraBanc animant en el partit contra el Mornar Bar des de la graderia de la Bombonera. MORABANC ANDORRA

Queden dos partits de la temporada regular i el MoraBanc Andorra ha recuperat totes les opcions del món de disputar el ‘play-off’. Li queden dos partits: un a Badalona i l’altre a la ‘Bombonera’. I aquest darrer serà amb públic. El club ja treballa en el protocol que ha de permetre un segon retorn dels aficionats al pavelló, després del duel d’Eurocup contra el Mornar Bar.

L’ACB va rebre la setmana passada el permís del govern espanyol que necessitava per poder autoritzar el retorn dels seguidors a les graderies. És un vistiplau condicionat a la situació sanitària de cada regió on es jugui els partits però tot fa pensar que València o Galícia podrien ser zones on es recuperés en directe el bàsquet de la màxima categoria. De fet, aquest mateix dilluns, el ministre de Cultura i Esports espanyol, José Manuel Rodríguez Uribes, ha confirmat que ja en la jornada 37, la intersetmanal, hi haurà duels amb espectadors.

No serà pas el cas del partit del MoraBanc davant el Joventut de Badalona, ja que Catalunya encara no es troba en fase 1. En canvi, sí que pot ser el de l’encontre contra l’Ancusa Guipuzkoa de diumenge (18.30 h.). En aquest cas, val la normativa andorrana, que ja preveu des de fa vàries setmanes la possibilitat de disposar d’un 30% de l’aforament amb seguidors.

No està clar, però, que aquesta sigui finalment el percentatge que s’acabi obrint. El club està treballant a veure fins a on es pot arribar. La xifra final oscil·laria entorn els 500. Es preveu anunciar-ho aquest dimarts així com també la forma com es podran aconseguir les entrades. Evidentment, el protocol previst inclourà l’ús obligatori de mascaretes i gel hidroalcohòlic així com el manteniment de distància de seguretat.

Evidentment, en cas d’aconseguir tancar la classificació per al ‘play-off’, en aquests partits de la segona fase del campionat també estaria autoritzat tenir aficionats a la graderia. Sense cap mena de dubte, tot un premi a una temporada ben peculiar per als seguidors tricolors.

Etiquetes

Comentaris

Trending