La comunitat argentina d’Andorra celebra el passi de la seva selecció a la final del Mundial

(AMB VÍDEOS) El combinat liderat per Messi, autor del primer dels tres gols que l’albiceleste ha marcat a Croàcia, desferma l’eufòria dels seus compatriotes establerts al Principat, que fan festa grossa en diferents punts del país

Comentaris

https://youtu.be/inN1k03PcJ8

Residents i temporers argentins han sortit a celebrar en diversos punts del Principat la classificació de la selecció sud-americana per a la final del Mundial de futbol que s’ha de disputar diumenge. França o el Marroc seran el rival del combinat que lidera l’actual jugador del PSG Lionel Messi, que ha estat l’autor, de penal, del primer dels tres gols que l’Argentina ha marcat a Croàcia.

Centenars d’argentins han seguit en diversos establiments d’Andorra l’enfrontament amb la selecció balcànica. I molt abans del final del matx, veient el resultat, l’eufòria ja era elevada i s’ha desfermat només xiular l’àrbitre la finalització del partit. Al centre del Principat, un dels punts de concentració d’argentins ha estat la plaça de la Rotonda. Diversos vehicles hi han mal estacionat. I algunes desenes de persones, especialment joves i algunes d’elles amb banderes o samarretes de la selecció, han celebrat el triomf i el passi a la final amb càntics i balls.

IMG 4199
Una imatge parcial de la plaça de la Rotonda amb vehicles i seguidors argentins.

-seguirà ampliació-

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending