La representant andorrana, 31ª als Mundials de Functional Fitness

Míriam Torra ha participat els darrers dies en el campionat, celebrat a Suècia, on ha aconseguit un total de 109 punts

Míriam Torra durant la seva actuació als Campionats.
Míriam Torra durant la seva actuació als Campionats. @lifeofmalm

L’única representant andorrana als Mundials de Functional Fitness, Míriam Torra, ha quedat 31ª en la classificació. El campionat s’ha celebrat a Norrköping, a Suècia. Torra ha aconseguit un total de 109 punts i s’ha mostrat molt constant en totes les proves, sentint-se satisfeta del seu rendiment al torneig.

Als Mundials es valoraven sis habilitats diferents que eren resistència, força, pes corporal, habilitat, modalitat mixta i poder. En els resultats de cada fase, Torra va ser 31ª en resistència, 32ª en força, 31ª en pes corporal, 29ª a habilitat, 29ª a la modalitat mixta i 31ª a poder..

Sobre l’experiència, Torra valora que “ha estat increïble” i que està “molts contenta d’haver arribat fins aquí, com a atleta i com a membre de l’Andorra Functional Fitness”. A més, ha destacat el poder ser la primera andorrana en representar el país a uns Mundials d’aquest esport. Quan al rendiment esportiu, assegura que “m’he superat a mi mateixa, ho he donat tot i he anat més enllà que en els entrenaments. Sé que m’he espremut al màxim, i això em dóna més ganes de seguir”.

Torra es va classificar al Campionat Nacional de l’AFF el 16 d’octubre, on va quedar primera. “Tant de bo puguem rebre més ajudes i fer créixer aquest esport al país”, ha valorat.

Etiquetes

Comentaris

Trending