Recull d’elogis per a Pol Moya, sisè en els 1.500 metres del campionat d’Espanya absolut

L’atleta andorrà de l’FC Barcelona va estar lluitant en una de les finals més ràpides de la història de la competició

Pol Moya amb qui acabaria guanyant al darrere, Adel Mechaal.
Pol Moya amb qui acabaria guanyant al darrere, Adel Mechaal. FAAD

L’excel·lent actuació de l’atleta andorrà Pol Moya en la final del campionat d’Espanya absolut dels 1.500 metres llisos està recollint un bon grapat d’elogis entre el món de l’esport del Principat i una mica més enllà. Moya va estar donant guerra en la prova, acabant en una més que meritòria sisena posició, encara que relativament lluny dels quatre primers, que van entrar a la línia de meta uns tres segons abans que ell.

Amb tot, la participació de l’atleta que hi és també de l’FC Barcelona va ser molt bona i realment destacada. Moya va parar el cronòmetre en un temps de 3.37.88. Es va tractar d’una de les curses més ràpides de tots els temps a nivell espanyol. I que va servir al vencedor de la prova, Adel Mechaal, amb un temps de 3.33.44, per batre el rècord que fins llavors tenia Fermín Cacho. Però és que el segon, Mohamed Katir, també va ser més ràpid aquest cap de setmana del que ho va ser al seu dia Cacho.