Ratti, tricolor tres temporades més

El porter renova amb l’FC Andorra fins a juny del 2026 i podrà engrandir encara més la seva exitosa trajectòria a l’entitat, amb qui ha pujat des de Primera Catalana fins a la LaLiga Smartbank

Nico Ratti.
Nico Ratti.

Jornada amb una de freda i una de calenta per a l’FC Andorra. Si aquest dilluns al matí es confirmava la sortida d’Adrià Altimira, que no acceptava la proposta per continuar al club tricolor, qui sí que ha renovat és Nico Ratti. El porter argentí ampliarà la seva vinculació per tres temporades més. Per tant, fins al juny del 2026. D’aquesta forma, seguirà a “casa”, ja que, cal recordar, és un dels capitans de la plantilla i ha viscut la meteòrica ascensió de l’equip des de Primera Catalana.

Ratti és, justament, un dels tres jugadors -juntament amb Vilanova i Bover- que van viure el primer èxit de l’era Kosmos: l’ascens des de Catalana. I des de llavors, ha estat una peça clau en el conjunt tricolor. Aquesta temporada, ha disputat 20 partits en lliga (16 gols encaixats), més mitja hora a la final de la Copa Catalunya. Per tant, ja en suma 149 amb la tricolor.

El club tricolor ha confirmat que, ara, aquesta xifra podrà seguir creixent. Ratti renova per tres temporades més. És a dir, fins al 30 de juny del 2026. D’aquesta forma, la seva vinculació amb l’FC Andorra s’allarga encara més. “És casa meva i no m’imagino cap altre escenari que no sigui seguir aquí”, ha afirmat. A la vegada, ha recordat que “hem fet història i vull continuar aconseguint èxits al club”.

Comentaris

Trending