Els quatre que tanquen el nou MoraBanc

El club ha presentat Tobias Borg, Johnny Dee, Micah Speight i Chris Czerapowicz que clouen un equip que ha de començar a cohesionar-se per aconseguir els objectius

Els quatre darrers jugadors que ha presentat el MoraBanc.
Els quatre darrers jugadors que ha presentat el MoraBanc.

El cercle de presentacions del MoraBanc s’ha tancat amb una de multitudinària, però amb quatre jugadors que són el resum del que buscava el club. Tobias Borg, Johnny Dee, Micah Speight i Chris Czerapowicz són les darreres incorporacions a un equip que comença des de les cendres, amb onze noms nous a la plantilla, i que ha de començar a treballar en una cohesió per aconseguir l’objectiu principal, que és la tornada a l’ACB.

El director general del MoraBanc, Francesc Solana, els ha presentat com a “jugadors amb experiència amb ascens, que és el que volem”. Solana ha remarcat que són el resum perfecte dels “perfils que hem buscat per a l’equip d’aquesta temporada”. Una plantilla que comença amb onze cares noves que han de posar-se les piles per crear precisament això, un equip. De fet, aquest divendres es preveu una sortida conjunta a la muntanya per anar creant relacions. Malgrat això, Solana ha assenyalat que molts d’ells es coneixen i han jugat junts, però ara s’ha de crear vestuari, companyonia.

Aquestes quatre darreres figures són les que tanquen definitivament l’equip i les noves incorporacions. Tobias Borg té un coneixement profund de la lliga espanyola, com ell mateix ha explicat. “He jugat molts anys a Espanya, en l’ACB sobretot, però també a la LEB Or, i puc aportar una mica de lideratge”, ha assenyalat el suec sobre la seva presència al nou equip. De fet, ell va estar present durant el partit que va portar al MoraBanc al descens, i ha assenyalat que “va ser un dia dur, però això és bàsquet, i ara faré tot el que pugui per aconseguir l’ascens, estem aquí per guanyar partits”.

El segon jugador que s’ha presentat aquest dijous ha estat Johnny Dee, que ha afirmat que “estic aquí pel projecte i l’ambició del club, volia formar part d’una cosa gran”. Arribat de l’Estudiantes, el nord-americà veu que el MoraBanc té les claus per aconseguir l’objectiu. “Estic molt content amb el que estic veient, ja he viscut un ascens i veig aquí una tècnica de treball, un ambient al vestidor i un enfocament al projecte que, malgrat que sigui un camí llarg, són els ingredients per aconseguir-ho”, ha afirmat Dee.

Micah Speight ha estat el segon nord-americà d’aquest dijous. Arriba amb força, amb la seguretat d’aportar anotació, de ser ‘l’avió’ de l’equip, com ja se l’havia anomenat amb anterioritat. És, a més, vell conegut de l’entrenador, Natxo Lezcano, havent jugat sota les seves ordres a Oviedo. En aquest sentit, Speight ha remarcat que “és directe, sap el que vol i el que s’ha de fer, es té un gran equip i s’ha d’anar construint al voltant”.

El darrer, però no menys important ha estat un dels retornats de la temporada, Chris Czerapowicz. El suec ha estat, segons Solana, “la gran sorpresa”. El director general ha afirmat que la decisió del jugador ha estat “una aposta de risc, ha estat molt valent”. Czerapowicz ha explicat que, quan va jugar al MoraBanc es va trobar amb “un gran vestidor, i crec que això es pot repetir, he demostrat el que puc fer i ho aportaré al club”.

Comentaris

Trending