Quatre corredors de la FAM participaran al Comapedrosa

Sabrina Solana i Lluis Sanvicente correran l’Ultra, mentre que Arnau Soldevila i Pere Riva intentaran completar l’Skyrace

Soldevila, durant uan prova anterior.
Soldevila, durant uan prova anterior.

L’Skyrace Comapedrosa que se celebrarà el diumenge tornarà a comptar amb particpiació andorrana. En concret, hi participaran quatre dels corredors de la Federació de Muntanyisme. Així, Sabrina Solana i Lluis Sanvicente disputaran la modalitat Ultra, mentre que Arnau Soldevila i Pere Riva ho faran en la Skyrace.

Seran, per tant, quatre els integrants de la FAM en la cursa, que aplegarà uns 1.500 esportistes en les tres curses previstes. Malauradament, Carlos Fernández i Marc Casal no hi seran a causa de diferents molèsties físiques.

El seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, ha destacat que “la Comapedrosa sempre és una molt bona prova perquè es coneixen a la perfecció el terreny i córrer amb la família i els amics a prop, sempre és una motivació extra”. També ha indicat que un dels motius que tot just hi hagi quatre representants de la FAM es deu a la proximitat d’altres cites importants, com els Mundials de Barruera o l’Ultra Trail del Montblanc.

Arnau Soldevila ha apuntat que córrer l’Skyrace Comapedrosa és “una aposta arriscada” perquè acumula “molta càrrega de les darreres proves disputades” i “no sé com reaccionarà el cos”. Tot i això, aposta per “fer-ho el millor possible i més corrent a casa”.

Per la seva part, Pere Riba afronta aquesta cita en un excel·lent estat de forma. Recorda que és “la meva distància preferida” i afirma que “em motiva córrer per camins que conec a la perfecció”.

En l’Ultra Comapedrosa, Lluis Sanvicente afronta el repte “amb molta il·lusió” perquè “córrer una cursa internacional a casa és el millor al·licient per a donar el màxim”. Finalment, Sabrina Solana, única representant femenina, afirma que “afronto el repte molt motivada i amb ganes d’assolir un bon resultat en un terreny molt tècnic i favorable”.

Etiquetes

Comentaris

Trending