Quarta victòria seguida per a un Inter d’Escaldes que es manté líder

L’actual campió goleja (0-3) la UE Santa Coloma en les noves instal·lacions de la Massana mentre que l’Atlètic d’Escaldes, l’FC Santa Coloma i l’Engordany també sumen triomfs

De Nova (dreta) mira de controlar la pilota davant l'oposició de Rebelo en l'Inter d'Escaldes-UE Santa Coloma. FAF

L’Inter Escaldes es manté líder de la Lliga Multisegur, la primera divisió del Principat, després d’aconseguir la quarta victòria consecutiva. Ha estat un triomf molt solvent amb una golejada folgada (0-3) contra la UE Santa Coloma en les noves instal·lacions que la FAF té a la Massana. En l’altre partit de la jornada matinal, l’Atlètic d’Escaldes s’ha desfet del Carroi (0-2). FC Santa Coloma i Engordany han sumat també sengles victòries en la jornada de tarda.

Els actuals campions de lliga i copa s’han avançat força aviat en el marcador. Soldevila ha marcat al minut 17 i ha encarrilat un plàcid partit que ha quedat mig vist per sentència poc abans del descans amb una diana d’un altre dels davanters de referència del conjunt. Gerard Artigas ha fet el 0-2 al minut 41. Pau Bosch, a l’equador del segon temps (minut 62 de partit) ha posat el definitiu 0-3 en el marcador.

Per la seva part, l’Atlètic d’Escaldes també ha vençut amb certa placidesa, en aquest cas el Carroi. Dos gols en els primers minuts de partit, de Minutella (min 16), des de molt lluny, i Grondona (min 20), han donat el triomf als jugadors que entrena Luis Blanco.

Morgan Lafont i el màxim golejador fins ara de la competició Guillaume López han aconseguit capgirar el resultat inicialment favorable a la UE Sant Julià i han donat un nou triomf a l'Engordany (1-2), que ha remuntat la diana inicial de Josele Aguilar, que havia aprofitat una jugada de banda, afavorit pel vent, per marcar.

Més fàcil ho ha tingut l'FC Santa Coloma amb gols de Cisteró i Hamza per aconseguir, en les instal·lacions de la FAF a la Massana, un còmode triomf davant la Penya Andorra (0-2) que l'acosta als llocs que donen opció a lluitar pel títol.