El PS demana per l’estat de les instal·lacions esportives dels Jocs dels Petits Estats

El conseller general Pere Baró sol·licita mitjançant una pregunta escrita que s’indiqui quines necessiten millora per poder albergar l’esdeveniment i el pla per tirar-les endavant

Pere Baró.
Pere Baró.

El Partit Socialdemòcrata vol conèixer els plans que té Govern sobre les infraestructures esportives que han d’albergar, el 2025, els Jocs dels Petits Estats que s’han de celebrar a Andorra. És l’objectiu de la bateria de preguntes que s’ha tramitat perquè l’executiu les respongui per escrit. Així, el conseller general Pere Baró demana que s’informi de les instal·lacions que es preveuen fer servir i del seu estat actual, així com les millores que es creu que seran necessàries.

Les preguntes es fan arran de les declaracions que ara fa uns dies va fer el secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes. Baró demana, en primer lloc, “quines instal·lacions esportives s’utilitzaran en els Jocs dels Petits Estats d’Europa l’any 2025”. I, en segon lloc, considera necessari que Govern desgrani “quines són les condicions actuals” d’aquestes infraestructures.

Posteriorment, demana quina previsió hi ha per a aquelles que necessiten millores. També es demana que s’expliqui com va la coordinació amb els comuns pel que fa a les instal·lacions que són titularitat de les corporacions parroquials.

Comentaris (1)

Trending