Primera Copa Constitució per a l’Atlètic d’Escaldes

El conjunt que entrena Albert Gómez remunta un gol primerenc de l’Extremenya, de segona divisió, i acaba vencent per un clar 4-1

Celebració d'un gol dels escaldencs.
Celebració d'un gol dels escaldencs. XAVI MIRÓ / FAF

L’Atlètic d’Escaldes ha tancat la temporada enduent-se la primera Copa Constitució de la seva història. Ho ha fet després de derrotar l’Extremenya per un clar 4-1, encara que ha estat el conjunt de la segona divisió andorrana el que ha aconseguit un gol primerenc per avançar-se en el marcador i posar alguns nervis, només alguns, en les files dels que entrena Albert Gómez.

I és que els escaldencs, de sortida, han començat dominant. Però un servei de cantonada per a l'Extremenya que ha posat en joc Varela i ha estat rematat al primer pal per Marc Andrés de cap fent inútil l’estiraad d’Alex Ruiz ha canviat lleugerament l’escenari. Poc després de la mitja hora de joc, però, ha arribat l’empat i en certa manera s’ha imposat la lògica fins al moment. Arran d’una pilota penjada, la defensa de l’Extremenya no ha arribat a refusar, Xavi Vieira ha fet una primera rematada que ha rebutjat com ha pogut Albert Cuadros i a la segona, Aaron estableix la igualada a boca de canó.

Una jugada del partit.
Una jugada del partit.| XAVI MIRÓ / FAF
Amb l’1-1 s’ha arribat al descans. A la represa, els escaldencs han intensificat el seu domini i no ha estat fins al minut 61 quan, amb un golàs, Ivan Garrido ha consumat la remuntada. Almenys momentània. Quatre minuts després, però, Luigi San Nicolás ha sentenciat pràcticament el matx. El davant de l’Atlètic ha aconseguit trencar el fora de joc i gràcies a una bona passada en llarg d’Àlex Sánchez i després d’un excel·lent control, ha batut d’una subtil vaselina el porter de l’extremenya.

Amb tot resolt i essent força superior al seu adversari, l’Atlètic Escaldes, que ja se sabia coronat, ha acabat arrodonint el clar triomf, just abans del minut 90, gràcies a un gol d’Adri Rodrigues que ha establert el 4-1 definitiu i ha acabat de determinar el destí de la copa, la primera Constitució per al conjunt que entrena, s’ha dit, Albert Gómez.