Podis de Gabriel i Medina als gegants d’esquí a Espot

Tant Bartumeu com Íria, i també altres esquiadors del país, han millorat punts FIS durant el cap de setmana

Bartumeu Gabriel ha quedat segon.
Bartumeu Gabriel ha quedat segon.

Bartumeu Gabriel segon i Íria Medina, tercera, en els gegants que s’han disputat aquest diumenge a Espot i que els han permès, igual com ha succeït en altres esquiadors del Principat, millorar punts FIS.

Si ahir va ser una jornada profitosa de resultats i punts FIS per a l’equip nacional i els corredors EEBE, avui ha estat un dia similar, amb el podi de Bartumeu Gabriel, segon al gegant d’Espot, i millora de punts. També Xavi Cornella (dotzè) ha confirmat punts.

Gabriel ha aconseguit la segona posició al gegant d’avui que tancava els dies de competició a Espot. L’andorrà ha marcat 2.01.04, a 0.64 del guanyador, l’espanyol Albert Ortega, que s’ha imposat amb 2.00.40. Gabriel havia marcat el tercer millor temps a la primera mànega, mentre que a la segona feia el millor registre, la qual cosa li permetia finalitzar segon. Així mateix, l’andorrà ha marcat 36.70 punts FIS, el que suposa per a ell millorar punts FIS, ja que tenia 43.51 en l’última llista publicada.

Iria Medina 3ª GS Espot
Íria Medina ha estat tercera.

De la seva banda, Íria Medina ha acabat tercera en la prova que tancava la competició i també ha millorat punts FIS. Medina ha fet dues mànegues similars, tercera a les dues mànegues i, finalment, també tercera amb un temps final de 2.05.78, a 1.00 de la guanyadora, l’espanyola Mirentxu Miquel, que s’ha imposat amb 2.04.78. L’andorrana tancava la primera mànega amb +0.34, mentre que a la segona feia +0.73.

Així mateix, Medina ha marcat avui 57 punts FIS, amb la qual cosa millora els 63.55 punts FIS de l‘última llista oficial. Igualment, avui han competit altres dues andorranes, Chiara Mogni i Holly Moore, que han finalitzat 21ª i 40ª, respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending