La plantilla tricolor celebra un primer triomf a domicili que “mereixíem molt abans”

Els jugadors es mostren convençuts de poder fer un bon paper a la Copa del Rei, competició en la qual debutaran dimarts al camp del Náxara de la Rioja

Un instant del partit contra el Sabadell a la primera volta.
Un instant del partit contra el Sabadell a la primera volta.

La celebració al vestuari un cop finalitzat el partit a la Nova Creu Alta evidenciava que la plantilla de l’FC Andorra s’ha tret un pes de sobre: guanyar el primer duel fora de casa. Els jugadors tricolors entenen que el resultat és el fruit del treball fet al llarg dels sis desplaçaments anteriors i han volgut remarcar que hauria d’haver arribat abans, pels mèrits fets. A banda, tots ells tenen plena confiança en fer un bon paper a la Copa del Rei, competició en la qual debuten dimarts.

“Ens ha costat”, admetia Zourdine, tot i que també destacava que “estàvem segurs que, tard o d’hora, arribaria”. Per la seva banda, el migcampista Marc Aguado, posava en relleu que el resultat a Sabadell “és el fruit del que hem anat transmetent al camp des de fa dies”. Per això, entén que “ho mereixíem abans”.

I, en canvi, dissabte va ser el dia. “Hem tingut la sort que ens havia faltat fins ara; ens ha sortit, per fi, cara”, ha comentat el mig, mentre que el seu company d’equip també reconeixia el punt de fortuna en el gol de la victòria, aconseguit per Vilanova en recollir un refús del porter local Kike Royo. “Una mica sí que hem tingut”, admetia.

Sense temps per a moltes celebracions, l’Andorra ha de tornar a la feina aquest mateix diumenge. I és que tot just dilluns ja ha de tornar a sortir del Principat. En aquest cas, cap a La Rioja per jugar la primera ronda de la Copa del Rei. El Náxara serà el seu rival en un partit que es disputarà dimarts.

“L’afrontem amb molta il·lusió. Volem fer-ho el millor possible i seguir vius”, ha avançat Zourdine. Per la seva banda Aguado assegura que hi ha prou plantilla per afrontar aquesta competició extra i arribar lluny. “Som un equip complet, amb molta gent. Jugui qui ho faci dimarts, ho farà bé i conscienciat que cal passar ronda”, ha manifestat.

Comentaris

Trending