El ‘Pichichi’, renovat

Carlos Martínez signa dues temporades més amb l’FC Andorra amb la idea de continuar a la Primera RFEF amb les seves bones xifres anotadores a Segona B: 15 gols

Carlos Martínez.
Carlos Martínez. FC Andorra

L’FC Andorra s’ha assegurat la continuïtat d’un dels jugadors més determinants de la passada temporada: el davanter Carlos Martínez. El ‘Pichichi’ tricolor -i, de fet, el de la darrera campanya de la Segona B- seguirà lligat al club tricolor dos anys més. El de Mataró ha afirmat sentir una “alegria immensa” un cop ha tancat la renovació i confia a seguir incrementant les seves estadístiques golejadores a la Primera RFEF.

El club tricolor ha fet oficial la primera renovació de cara a la propera temporada. I, de fet, probablement, una de les més esperades per l’afició. Carlos Martínez ha signat un nou contracte per dues campanyes. D’aquesta forma, el golejador continuarà al Principat.

El davanter de Mataró ha estat una peça clau en la bona temporada dels tricolors i el club tenia clar des del primer moment que calia assegurar la seva continuïtat

I no es tracta pas d’una renovació qualsevol. Es lliga en curt el ‘Pichichi’ de la darrera temporada de la Segona B. Un element que ha de ser molt important en el debut de la Primera RFEF. Amb quinze gols, el de Mataró és el màxim anotador de la categoria i el tercer jugador amb més minuts. Per tant, peça bàsica per a Eder Sarabia. També ha destacat en el capítol d’assistències, amb tres.

Des d’un primer moment quedava clar que l’interès era renovar-lo. Calia, però, córrer, perquè de ben segur li sortirien núvies a altres equips. S’ha fet i el davanter ja ha renovat. “És molt positiu, perquè estic molt bé al país, tant la meva família com jo, i al club em sento molt estimat i valorat. Continuar-hi dos anys més és el que volia, una alegria immensa”, ha manifestat.

El punta català ha volgut posar en relleu que, malgrat la decepció de no poder pujar de categoria, la 2020-21 ha estat una molt bona temporada tant per a ell com per a l’equip. “Ens vam quedar amb la mel als llavis; al play-off no vam poder superar les semifinals, però va ser un any molt positiu, tant en l’àmbit individual com col·lectiu. Ser el golejador de la Segona B et fa guanyar més confiança”, ha indicat, tot deixant clar que afronta la nova campanya “amb molta il·lusió”. Alerta, això sí, que la Primera RFEF “serà més competitiva que la Segona B, amb clubs amb molta entitat; intentarem gaudir-ho de la millor manera per poder assolir els nostres reptes”.

Marc Aguado, prop de continuar al Principat

El Reial Saragossa ha arribat a un acord per renovar per dues temporades més el migcampista Marc Aguado. El fill del mític Xavi Aguado seguirà, doncs, lligat a la disciplina del club aragonès, però tot fa preveure que, almenys la primera de les dues campanyes, no ho faria al primer equip sinó que sortiria cedit. I això obre les portes a la seva continuïtat al club tricolor, on ha estat cedit. De fet, alguns mitjans aragonesos ho donen per fet.

Etiquetes

Comentaris

Trending