Els penals, un maldecap per l’FC Andorra en l’exòtic amistós contra l’Al Rayyan

Els tricolors empaten (3-3) un duel amb dues penes màxima en contra i en el qual han tingut un 0-2 i un 2-3 a favor que no han sabut defensar

Bover busca una pilota davant la pressió d'un rival qatarià.
Bover busca una pilota davant la pressió d'un rival qatarià. Derar El Koumssi

Segon amistós en dos dies per a l’FC Andorra. En aquest cas, contra un rival ben exòtic, l’Al Rayyan de Qatar. El duel, entretingut i amb alternatives, s’ha saldat amb un empat a 3. Zourdine, Marc Fernández i Pastor han estat els golajadors tricolors davant l’equip entrenat per Laurent Blanc.

El partit s’ha jugat a l’estadi municipal Josep Pla de Palafrugell i ha servit per continua afinant la maquinària de cara al debut en lliga a la Primera RFEF d’aquí ja poc més de dues setmanes. El primer temps ha estat de més domini dels andorrans, amb un Zourdine especialment actiu per banda. Seva ha estat l’acció del primer gol: una vaselina des del vèrtex de l’àrea que ha sorprès el porter dels de Blanc. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

Sarabia ha volgut donar més minuts a alguns jugadors i els primers canvis s’han fet esperar fins ben entrada la segona meitat. Amb una excepció: al descans ha entrat Álex Pastor. I el central clau, ja que, assistit per Manu Nieto, ha marcat el 0-2.

Semblava que el partit quedava ben encarrilat, però els qatarians han remuntat en tot just deu minuts, gràcies a la pilota aturada. Brahimi, al 50’ i al 60’, ha estat l’autor dels dos gols, el primer amb una falta que ha desviat un home de la tanca i el segon des dels onze metres.

Al tram final, el duel s’ha tornat a animar. Marc Fernández ha marcat el 2-3 rematant una centrada d’Altimira. Novament, però, l’Andorra ha fallat a l’hora de defensar l’avantatge. Un altre penal transformat per Al Harazi ha significat el 3-3 definitiu.

La pretemporada tricolor continuarà ja el cap de setmana. Diumenge, arriba el primer partit a terres andorranes. I, de fet, el debut al Nacional, amb el duel contra l’Inter d’Escaldes d’un extricolor, Fede Besone.

FITXA TÈCNICA

Camp: Josep Pla.
AL RAYYAN (3): Al Hajri, Alaa, Kalilzadeh, Kom, Traore, Alkorbi, Brahimi, Awad, Joma i Boli.
FC ANDORRA (3): Josele, Roger Riera, Vilanova, Diego, Martí Vila, Riverola, Bover, Zourdine, Manu Nieto, Iván Gil i Carlos Martínez. També han jugat: Pastor, Altimira, Pedraza, Aguado, Héctor Hevel, Enri, Marc Fernández, Molina i Eudald.
Gols: 0-1, Zourdine (19’). 0-2, Pastor (48’). 1-2, Brahimi (50’). 2-2, Brahimi, pen. (60’). 2-3, Marc Fernández (80’). 3-3, Al Harazi (83’).