El pavelló de Govern, ‘capital europea’ de l’hoquei patins per un cap de setmana

Andorra acull la World Skate Europe Cup, l’actual denominació de l’antiga Copa CERS, en una fase final a la qual han arribat cinc equips catalans, un d’italià i un altre de portuguès

El Caldes-Riba d'Ave ha aixecat el teló de la competició.
El Caldes-Riba d'Ave ha aixecat el teló de la competició. ANTONIO LOPES / WORLD SKATE EUROPE CUP

El poliesportiu de Govern és d’aquest divendres al migdia, i ho serà fins diumenge, la ‘capital europea’ de l’hoquei patins. Ho serà durant un cap de setmana, això és cert. Però els aficionats d’aquest esport, molt arrelat a Catalunya, per exemple, tindran la mirada centrada en Andorra. De fet, alguns d’ells s’han traslladat directament fins al Principat per veure l’evolució d’alguns dels nou equips que hi prenen part: set catalans, un portuguès i un italià.

El pavelló de Govern acull la World Skate Europe Cup, que és l’actual denominació de la històrica Copa CERS. Fins a la fase final hi han arribat l’Igualada, el Caldes, el Calafell, el Girona, el Lleida Llista Blava, el Riba d’Ave portuguès i el Sarzana italià. Aquest divendres es juga els quarts de final, dissabte les semifinals i diumenge, la gran final. El Lleida és l’actual campió de la competició, per això passa directament a la semifinal.

En el partit inaugural el Caldes ha derrotat el Riba d’Ave. Després d’una primera part certament equilibrada i que ha acabat amb un empat a 1, els catalans han estat molt superior al segon temps. I amb un parcial de 5-1 ha aconseguit passar a semifinals amb un contundent 6-2. En el segon partit de quarts, en canvi, el Sarzana ha aconseguit en els segons 25 minuts capgirar l’1-2 del primer temps i derrotar l’Igualada (3-2).

Etiquetes

Comentaris

Trending