Patrick Pelegrina, campió de Catalunya en els 50 metres braça

Tomàs Lomero es penja el bronze en la prova dels 50 papallona mentre que el júnior Aleix Ferriz queda segon en els 100 metres lliures

Pelegrina ha pujat al graó més alt del podi.
Pelegrina ha pujat al graó més alt del podi. CN LLEIDA

L’andorrà Patrick Pelegrina s’ha proclamat campió de Catalunya dels 50 metres braça en el Trofeu Ciutat de Mataró celebrat aquest cap de setmana. Les dues marques aconseguides en la prova també suposen trencar el rècord nacional de la prova. A banda, Tomàs Lomero s’ha penjat la medalla de bronze en els 50 papallona.

Pelegrina va dominar la prova tant en la ronda preliminar, amb una marca de 29’’37, com en la final. L’andorrà, que competia amb el Club Natació Lleida, va rebaixar encara més el cronòmetre fins a 29’’20. D’aquesta forma va pujar al graó més elevat del podi per davant de Joan Ballestar (CE Mediterrani) i Marc Martí (CN Amposta). El temps assolit suposa a més el rècord d’Andorra de la modalitat.

També va aconseguir un bon resultat Tomàs Lomero, en aquest cas als 50 papallona. En la ronda del matí, havia acabat en sisena posició, amb un temps de 25’’21. En la final, el va millorar fins a 24’’59, fet que li va permetre acabar en tercera posició i penjar-se el bronze. En la mateixa prova, el seu germà Bernat va ser setè.

Per la seva banda, Aleix Ferriz es va penjar la plata a la prova dels 100 lliures júnior. Va nedar la final amb una marca de 53’’67.

Etiquetes

Comentaris

Trending