Els partits de l’FC Andorra es podran veure al Principat

LaLiga anuncia un acord amb, entre altres operadors, Movistar, proveïdor de la televisió per fibra que garanteix que tots els duels dels tricolors es podran seguir des del país

El duel, ara sí de lliga, que disputin Andorra i Leganés es podrà veure per televisió.
El duel, ara sí de lliga, que disputin Andorra i Leganés es podrà veure per televisió.

Confirmat. Els partits de l’FC Andorra es podran seguir per Movistar, el proveïdor de continguts del paquet de televisió per fibra d’Andorra Telecom. Així ho ha anunciat LaLiga, posant fi a setmanes d’incògnita després que el concurs per la venda de drets quedés desert. És la mateixa patronal qui els gestionarà i crearà un canal específic, LaLiga Smartbank TV, on es podran veure els onze partits de cada jornada.

Així doncs, queda garantit que els aficionats tricolors podran seguir per televisió els 42 partits del seu equip en la temporada històrica del debut a Segona. Cal recordar que la primera jornada serà el cap de setmana del 13 i 14 d’agost, amb el primer duel al Carlos Tartiere davant l’Oviedo. L’estrena de la competició, però, serà el dia 12, amb l’enfrontament entre Llevant i Huesca.

L’acord anunciat per LaLiga inclou Movistar, però també altres operadors. Inicialment, Orange, però al setembre està previst que els partits també es puguin veure a altres plataformes. Entre elles, algunes que són accessibles des del Principat, com ara Amazon Prime.

El canal LaLiga SmartBank TV oferirà tots els partits de cada jornada, a més dels sis de la fase d’ascens. També es podran veure resums i programes especials setmanals. Dos duels de cada jornada, però, es podran seguir per altres canals com #Vamos, també de Movistar. A banda, entre els comentaristes de les retransmissions hi haurà exjugadors que coneixen molt bé la categoria com Javi Márquez, Alberto García, Pedro Nieto, Lluís Carreras, Esteban Suárez i Jofre Mateu.

Comentaris

Trending