Paciència i confiança, els secrets d’una remuntada exprés

El jugador tricolor Iván Gil remarca que l’equip va creure, fins i tot en els moments més complicats, en les possibilitats de superar el Cornellà i que es va fer seguint l’estil de joc pel qual sempre s’ha apostat

Iván Gil celebra un dels gols aconseguits aquesta temporada amb l'Andorra.
Iván Gil celebra un dels gols aconseguits aquesta temporada amb l'Andorra.

Es va patir? Sí. Però, al final, el desenllaç va ser feliç. La plantilla tricolor no amaga la satisfacció després de la victòria aconseguida contra el Cornellà. Un dels herois del partit, Iván Gil, ha posat en lleu les dues claus del triomf. Per una banda, la confiança en el que s’estava fent. Per l’altra, la paciència.

Així ho explicava després del duel. “Hem encaixat el primer, però hem continuat motivats i hem seguit confiant en la idea del joc”, ha remarcat l’ex de l’Espanyol B. I, en aquests moments complicats, “ens hem animat entre tots i sabíem que podíem aconseguir la victòria”. Per tant, s’ha mantingut el primer punt clau: la confiança.

Iván Gil ha volgut poar en relleu el fet que el joc del conjunt tricolor es bassa en “tenir la pilota” i això fa que “els rivals, que ho saben, es tanquin al darrere”. Per això, “sempre ens costa més”. Davant d’aquesta situació, “hem de tenir paciència i trobar l’oportunitat quan arribi”.

El mitja punta ha volgut destacar un aspecte de la forma de fer de l’entrenador, Eder Sarabia, que, al seu entendre, és positiu: el fet que doni minuts i oportunitats a tots els jugadors. “Ens té a tots motivats perquè sabem que podem entrar en qualsevol moment”, ha indicat.

L’equip tricolor tindrà una nova oportunitat de seguir sumant punts el pròxim divendres. Serà el següent partit consecutiu a l’Estadi Nacional. El rival, el Betis B. “Volem seguir sumant i buscar el màxim nombre de punts possibles”, ha comentat l’ex jugador del filial blanc-i-blau.

Comentaris

Trending