Òscar Casal, el millor veterà a l’Skyrace Comapedrosa

Ariadna Ferrer ha estat sisena en categoria femenina i Arnau Soldevila, desè en la masculina, en una prova dominada per Lindsay Webster i Damien Humbert respectivament

Óscar Casal, durant la cursa.
Óscar Casal, durant la cursa. FAM

Òscar Casal s’ha imposat en la categoria veterà de l’Skyrace Comapedrosa disputada aquest diumenge al parc natural massanenc. Ha estat l’andorrà més destacat. Entre els corredors nacionals, també cal remarcar la sisena posició d’Ariadna Ferrer i el Top 10 aconseguit per Arnau Soldevila. Els grans triomfadors han estat Damien Humbert i Lindsay Webster.

Aquesta nova edició ha comptat amb tres distàncies: l’Ultra, amb 50 quilòmetres; l’Skyrace Comapedrosa, amb 24; i l’Skyrace Arinsal, de 19. En la cursa més llarga, els participants havien de completar un traçat circular molt exigent per les muntanyes d’Arinsal. En categoria masculina, Samuel Dávila s’ha imposat amb autoritat amb un temps de 7h13’16”. Julen Calvo ha estat segon i Alejandro Villarino, tercer. En la categoria femenina, Montse Maranez ha estat la primera dona en arribar a meta; seguida per Laura Galletaud i Maria Santamaría.

En l’Skyrace Comapedrosa, s’ha imposat Humbert, amb un temps de 3h04’46”. L’han acompanyat al podi Martí Lazaro i Nicolás Molina. Entre les dones, Webster ha estat la triomfadora (3h42’25’’). El podi l’han completat Onditz Iturbe i Iris Pessey. En aquesta cursa, l’andorrana Ariadna Fenés ha estat sisena, amb una marca de 3h550’54’’. Per la seva banda, Arnau Soldevila ha estat desè (3’20’10’’).

Més tard, en tretzena posició, ha arribat Òscar Casal. Aquesta plaça li ha permès ser el més destacat en la categoria de veterans.

En la tercera de les proves, l’Arinsal, Laia Montoya ha estat la millor en categoria femenina, seguida d’Iraia Mendia i Ada López. Entre els homes, Ibae Larrea ha estat el més ràpid, amb Marc Pérez i Drechou Hugo com a segon i tercer classificats respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending