Oriol Olm es penja l’or en la vertical de Boí Taüll

L’andorrà ha estat el millor en categoria U20 en la segona jornada dels campionats del món que s’estan disputant a l’estació catalana de Boí Taüll

https://www.youtube.com/watch?v=8rZ3M9An3fc

Oriol Olm és campió del món. El corredor de muntanya andorrà s’ha penjat l’or en la categoria U20 de la prova vertical que s’ha celebrat aquest dimarts als Mundials que s’estan celebrant a l’estació catalana de Boí Taüll. És el primer gran èxit als campionats de la delegació del Principat, de la qual Max Palmitjavila ha estat setè entre els U18.

Olm ha completat la prova en un temps de 24’45’’. En segona posició ha quedat el francès Loic Dubois. El bronze ha estat per Julian Tritscher. En aquesta mateixa categoria, Marc Casanovas ha arribat en divuitena posició.

Olm ha explicat que “la cursa ha anat molt bé des del principi”. Així, ha afirmat que “m’he sentit bé i he pogut reaccionar bé als atacs i canvis de ritme que intentaven altres corredors”. Llavors, “cap a meitat de prova, em notava bé i m’he decidit a provar-ho. I ha sortit bé”. El corredor ha destacat que la medalla d’or assolida “és un gran pas per a Andorra”.

Pel que fa a la resta de la delegació del Principat, Max Palmitjavila, en U18, ha arribat en setena posició. Per la seva banda, Miquel Naudí ha estat quinzè i Isal García, 22è; i Xavier Celades, 29è. Entre les dones, Lea Anción, en U20, ha arribat en vintena posició.

WhatsApp Image 2023 03 01 at 12.52.21

Etiquetes

Comentaris

Trending