Oportunitat per a tots els atletes andorrans per competir en els Skyrunning World Championships 2022

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) farà la selecció en diverses proves del calendari

Un participant als Skyrunning 2020.
Un participant als Skyrunning 2020. SKYRUNNING

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) dona l'oportunitat a tots els atletes andorrans per participar en les proves que serviran per seleccionar els representants als Skyrunning Worlds Championships 2022. Les curses seran la Garmin Epic Trail, la Skyrace Comapedrosa o alguna altra dins del circuit de les Golden Trail World Series, així com algunes proves de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra.

Del nou a l'onze de setembre se celebraran a Ossola, Itàlia, els Campionats del Món de Skyrunning, una cita internacional en la qual corredors de muntanya d'arreu del món disputen alguna de les tres disciplines clàssiques d'aquest esport: la Vertical Race, la Skyrace i la UltraTrail. Per poder ser seleccionat, els candidats han de tenir també la fitxa federativa.

El seleccionador Fabrizio Gravina ha volgut destacar que pot ser una gran experiència per a tots els corredors que s’animin a ser avaluats per a poder competir en la modalitat preferida del corredor seleccionat en un entorn únic.

Etiquetes

Comentaris

Trending