Onzè lloc i més punts de Copa del Món per a Roger Puig

L’esquiador paralímpic andorrà és novè en la general de descens després de la primera prova a l’estació italiana de Sella Nevea

Comentaris

Roger Puig.
Roger Puig. arxiu

Roger Puig ha aconseguit sumar més punts de Copa del Món avui en la disciplina de descens després de ser onzè i aprofitar unes bones condicions de la pista. Aquest diumenge hi haurà una segona cursa a Itàlia.

Finalment el temps ha donat una treva i avui sí s’ha pogut realitzar la primera cursa de les Finals de la Copa del Món de velocitat a l’estació italiana de Sella Nevea. La passada nit ha glaçat i la neu estava “perfecta, duríssima”, segons han explicat des de equip tècnic andorrà.

La cursa ha tingut diverses desqualificacions precisament per la dificultat de la pista amb tant de gel. Puig també ha tingut problemes en enganxar-se amb una porta i sortir-se del traçat, però tot i que ha perdut velocitat, finalment ha pogut finalitzar en l’11ª posició sumant altres 24 punts al descens de la Copa del Món i a l’overall.

Ara l’andorrà és novè al descens amb 68 punts, guanyant una posició. Demà, Sella Nevea rep una nova cursa, en aquest cas un nou descens per tancar llavors la Copa del Món.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending