Oier fuig de l’etiqueta de tercer porter i diu que ve a competir “perquè arribo bé físicament”

El director general de l’FC Andorra, Jaume Nogués demana a l’afició “rebaixar les expectatives” i “no córrer”

Oier Olazabal en un entrenament.
Oier Olazabal en un entrenament. FC ANDORRA

Oier Olazabal, una de les darreres incorporacions de l'FC Andorra assegura que ve a competir i que arriba bé físicament i mentalment". Durant la seva presentació s'ha tret l'etiqueta de tercer porter. El fet que l'entrenador, Eder Sarabia doni oportunitats  a tots els jugadors i faci moltes rotacions el pot beneficiar i li que pot suposar una oportunitat perquè pugui tenir minuts. 

 

Creu que l'estada a l'FC Andorra és immillorable, "per l’estil i pel lloc”. La temporada passada ja va tenir contactes amb el club tricolor "però la situació del límit salarial és un problema pels jugadors que sortien de primera per passar a jugar a segona" i s'ha mostrat satisfet que la seva arribada s'hagi materialitzat aquest any.

Oier opina que el fet de tenir tres porters és gairebé una necessitat dels clubs d'alt nivell en cas de lesions o altres problemes. El porter cobreix la baixa de Lizoian i arriba després de desvincular-se del Pafos de la primera divisió xipriota. Pel que fa a l'adaptació, assegurava que està sent molt senzill i que els companys l'han rebut com un mes des del primer dia. Un vestidor que, explicava, és molt jove i al qual pot ajudar amb la seva experiència, sobretot per superar trams com l'actual, amb dues derrotes consecutives contra l'Amorebieta i el Tenerife.

Per altra banda, el director general, Jaume Nogués, ha demanat a l’afició “rebaixar les expectatives” i “no córrer” després de l’inici de temporada amb les dues victòries contra el Leganés i el Cartagena.

Comentaris

Trending