Obertes les inscripcions per les proves de l’Andorra Multisport Festival

Les quatre proves es faran entre el 21 de juny i el 4 de juliol, quan es disputarà el colofó amb l’IRONMAN 70.3

Un instant de la presentació de l'Andorra Multisport Festival.
Un instant de la presentació de l'Andorra Multisport Festival.

L’Andorra Multisport Festival ha obert les inscripcions per a les diferents proves previstes al llarg de l’any: l’Andorra 21 Ports, l’Andorra MTB Classic-Pyrenees, la Trail 100 Andorra-Pyrenees i l’IRONMAN 70.3 Andorra. Totes elles tindran lloc entre el 21 de juny i el 4 de juliol. Pel que fa als atletes que vulguin participar al campionat del món de Triatló d'Hivern d'Andorra 2021, han de posar-se en contacte amb la federació nacional del seu país.Aquesta darrera prova, cal recordar, se celebrarà entre el pròxim 19 i 21 de març a Naturlància.

Ja a l’estiu, obrirà el foc l’Andorra 21 Ports, la cursa per etapes de ciclisme de carretera. Es disputarà en tres etapes amb un total de 295 quilòmetres. Es farà entre el 21 i el 26 de juny. Coincidirà alguns dies amb el Trail 100 Andorra-Pyrenees, que tindrà lloc del 24 al 27.

Per la seva banda, l’Andorra MTB Classic-Pyrenees es farà del 30 de juny al 3 de juliol. Es tracta d’una cursa exclusiva per equips i per etapes. Just el dia següent, el 4 de juliol, se celebrarà l’IRONMAN 70.3, que costa d’una prova de natació d’1,9 quilòmetres, una de bicicleta en carretera de 90,1 i un circuït a peu a prop del Valira.

Etiquetes

Comentaris

Trending