Nogués, “satisfet” amb un límit salarial per sobre de l’esperat i que encara no s’ha esgotat

L’FC Andorra presenta Bakis, Almpanis i Bundu, els darrers tres fitxatges, que es mostren ambiciosos i confiats que, si es fa una bona pinya, l’equip pot aconseguir grans fites

Nogués amb les tres darreres incorporacions.
Nogués amb les tres darreres incorporacions. G. P.

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, s’ha mostrat “satisfet” amb el límit salarial aconseguit pel club. Així, ha posat en relleu que s’ha aconseguit apujar més del que s’havia previst i, per tant, considera bona la dada. De fet, no s’ha esgotat i, per tant, si fes falta es podria recórrer a més incorporacions el pròxim mercat d’hivern. Així ho ha explicat durant la presentació dels tres darrers fitxatges: Mustapha Bundu, Sinan Bakis i Christos Almpanis -nom oficial d’Albanis-.

“Estic molt content de tot el treball fet. Fam començar amb un límit que era de 2,16 i hem acabat amb quatre milions més”, ha recordat. En concret, 6,5. “No aspirava a tant”, ha admès. I això malgrat que “ens penalitza” la regla específica aplicada per LaLiga per contrarestar la fiscalitat andorrana. Tot i això, ha afirmat que “ens sentim còmodes amb ell” i, de fet, ha remarcat que “no l’hem consumit tot”.

Per tant, “hem deixat una quantitat per si fa falta a l’hivern”. De fet, també ha recordat que “si aconseguim més patrocinadors o ingressos, encara pujaria més perquè el límit és viu”. També ha valorat positivament tenir aquesta regla, que ajuda a no estirar més el braç que la màniga. “No podem ficar en problemes el club per tenir bons jugadors; l’hem de fer sostenible”, ha apuntat.

Diumenge passat, l'Andorra va superar un Granada que té 4,4 vegades més límit salarial.

Relacionat

El límit salarial de l’FC Andorra, el quinzè de Segona Divisió

Justament, la compareixença de Nogués anava de presentar futbolista. Concretament els tres darrers a arribar al Principat. El primer, el grec Christos Almpanis, cedit per l’AEK. Com els altres dos, ha volgut destacar la bona acollida que ha tingut al vestuari. “Dues setmanes fantàstiques. Estic molt bé i segur que, tots plegats, podrem aconseguir grans coses”, ha manifestat.

El grec ha estat definit per Nogués com a “un davanter versàtil i molt mòbil”. El futbolista no s’ho va pensar gaire quan va saber que l’Andorra hi estava interessat. “Sempre he admirat la lliga espanyola i venir era un somni”, ha remarcat.

Pel que fa a Sinan Bakis –“un davanter centre referent i amb gol”, segons Nogués, que també ha recordat que ve de l’Eredivisie holandesa- ja es va estrenar el passat diumenge, anotant l’empat a Miranda de Ebro. “Va ser un gran inici i vaig viure sensacions magnífiques”, ha afirmat. El turc destaca “els plans de futur del club” i assegura que “es molt maco formar-ne part; podem fer coses molt bones”.

Fins i tot, disputar la promoció d’ascens. Almenys així ho veu el tercer dels presentats. Bundu considera que l’estil de joc tricolor és atractiu i pot portar-los lluny. A Miranda, per exemple, ha recordat que van merèixer molt més que un punt. “Vam fer un molt bon partit i vam poder marcar molts més gols”, ha manifestat. També ha indicat que, en el seu cas, pot ajudar aportant “alguna cosa diferent en el joc”.

Sobre altres aspectes, el director esportiu dels tricolors ha volgut valorar de forma molt positiva el funcionament de la campanya d’abonats. Ja s’està sobre els 1.300. Això suposa més que duplicar els de la passada temporada, tot i “el problema de l’aforament del camp”. Un estadi que, de fet, encara està en obres. “Encara queden petites coses que potser no es veuen tant. Crec que en un mes estarà tot completat”, ha comentat.

Comentaris

Trending