Els nedadors andorrans tornen a la competició

Nàdia Tudó i Bernat Lomero participaran aquest cap de setmana en l’Open de Loulé, a Portugal, la primera prova un cop finalitzat el confinament provocat pel coronavirus

Comentaris

Tudó i Lomero.
Tudó i Lomero. FAN

Els nedadors andorrans Nàdia Tudó i Bernat Lomero participaran aquest cap de setmana en l’Open de Natació de Loulé, a Portugal. Tots dos es troben ja a terres lusitanes, acompanyats del director tècnic de la federació, Xavier Torrallardona. Serà el primer cop que els dos esportistes competeixin després del confinament.

La natació va ser un dels esports que, com a mínim amb els entrenaments, es va poder posar en marxa amb la relaxació de les mesures per evitar el risc de contagi del coronavirus. Així, els nedadors es van poder exercitar en la piscina del Centre Esportiu d’Ordino. Fins ara, però, tot just havien pogut entrenar. Ara, tornaran a competir.

I l’Open de Loulé serà el primer torneig en el qual participaran. Hi ha viatjat Tudó i Lomero. La primera competirà en quatre proves: 50, 100 i 200 metres braça i els 200 estils. El segon ho farà en els 50 i 100 metres papallona i els 50 d’esquena i lliures.

Etiquetes

Comentaris

Trending