Naturland acollirà el juny la primera prova d’Eduro World Series que es fa a Andorra

La cursa s’emmarca en l’aposta del parc temàtic pel Bike Park i també ha de servir per dinamitzar el poble, ja que el final del recorregut serà a la plaça Germandat

La prova s'ha presentat aquest mati a Sant Julià.
La prova s'ha presentat aquest mati a Sant Julià.

Naturland acollirà els pròxims 11 i 12 de juny la primera prova de l’Enduro World Series, en categoria classificatòria, que se celebra a Andorra. La prova inclourà un recorregut pels boscos de la Rabassa fins a la plaça Germandat, al centre de Sant Julià de Lòria. Aquest punt de finalització és una de les novetats de la cursa, que servirà per obrir la temporada al Bike Center de la Cota 2000.

De fet, el mateix dia tindran lloc diferents proves. Així, a banda de l’Enduro World Series Qualifier també s’aprofitarà per disputar la Copa Pirineus Naturland Enduro Race, els campionats d’Andorra i l’Enduro Kids, una prova infantil.

La prova de BTT tindrà lloc el diumenge 12 de juny. El circuit tindrà 35 quilòmetres de recorregut, amb un desnivell positiu de 1.500 metres i un de negatiu de 1.800. En total, seran quatre trams cronometrats. La sortida es farà a la Cota 1600 i l’arribada serà al centre de la vila, que esdevindrà el centre neuràlgic que aculli totes les necessitats dels corredors i de l’organització.

post color[265256]

“Aquesta prova és una ferma aposta del comú. Estem molt contents de celebrar aquesta primera prova que finalitza al centre de la parròquia de Sant Julià i servirà per dinamitzar-la”, ha destacat la consellera de Turisme i Esports, Diana Sánchez. Per la seva banda, el director general de Naturland, Xabier Ajona, ha explicat que la prova s’emmarca dins la nova estratègia de desenvolupament del Bike Center com a destí d’enduro. “És un motiu d'atractiu per la parròquia, i més tenint en compte que Sant Julià té un entorn ideal i una meteorologia molt favorable per desenvolupar aquestes proves amb garanties”, ha manifestat.

Comentaris

Trending