Eder Sarabia relleva Nacho Castro a la banqueta de l’FC Andorra

El club oficialitza el canvi d’entrenador, que es produeix amb el primer equip com a segon classificat del subgrup 3A de Segona B i que suposa l’arribada a Prada de Moles de l’exsegon de Quique Setien a l’FC Barcelona

Eder Sarabia agafa el relleu de Nacho Castro.
Eder Sarabia agafa el relleu de Nacho Castro.

Anunci de sorpresa majúscula el realitzat per l’FC Andorra. El club tricolor ha fet oficial que Nacho Castro deixa de ser l’entrenador del primer equip. La decisió, voluntària per part de l’entitat, és tota una bomba, tenint en compte que, esportivament, la situació era molt positiva, amb una segona posició en el subgrup 3A de Segona B. Tal com havia avançat Altaveu, el seu substitut serà Eder Saràbia, fins a l’estiu segon de Quique Setién a l’FC Barcelona.

El club ha fet oficial la sortida de Castro mitjanant un curt comunicat a la seva pàgina web. Tot just s’indica que el tècnic “deixa de ser l’entrenador del primer equip” i que se li “agraeix públicament la feina realitzada en aquests últims mesos”. També s’apunta que, “a les pròximes hores s’anunciarà qui ocuparà la banqueta tricolor”.

Castro haurà digirit 13 partits de lliga als tricolors -amb sis victòries, cinc empats i dues derrotes- a banda del de Copa al camp del Burgos, on es va perdre

Segons ha pogut saber Altaveu, la decisió s’ha pres amb la voluntat de seguir endavant “amb la professionalització del club”. En aquesta línia s’emmarca qui serà el seu relleu: Eder Sarabia. El club tricolor ha confirmat que serà l’exajudant de Setien al Camp Nou qui es faci càrrec de l’equip a partir d’aquest dilluns, amb el partit contra l’Espanyol B de diumenge com a primer repte.

Nacho Castro va arribar al Principat a finals del febrer de l’any passat. Ho feia en substitució del fins llavors entrenador, Gabri García, que havia assolit l’ascens des de Primera Catalana a Tercera l’anterior temporada. La mala ratxa de resultats de l’inici de la segona volta va decidir els rectors del club tricolor a buscar un revulsiu en la figura del tècnic d’Avilés, fins llavors a l’Horta.

El coronavirus, però, va truncar la possible reacció. Castro tot just va poder dirigir dos partits, un empat a zero al camp de l’Hércules i la victòria a Prada de Moles davant l’Oriola. Després, va arribar la suspensió de la lliga per culpa de la pandèmia. La tornada a la competició en la nova temporada no anava gens malament, amb l’equip en segona posició del subgrup 3A de Segona B, només superat pel Nàstic, després d’onze jornades disputades.

En total, Castro haurà dirigit l’Andorra en tretze partits oficials de Lliga. D’aquests, n’ha guanyat sis, n’ha empatat cinc i n’ha perdut dos. A banda, cal sumar un de Copa del Rei -saldat amb derrota al camp del Burgos-.

Comentaris (6)

Trending