Nacho Castro s’acomiada de l’FC Andorra a les xarxes

L’exentrenador tricolor no amaga que està “decebut” pel seu cessament, que no comparteix tot i que sí que el respecta

Nacho Castro, durant un entrenament quan dirigia l'Andorra.
Nacho Castro, durant un entrenament quan dirigia l'Andorra. FC Andorra

Nacho Castro, fins dilluns entrenador de l’FC Andorra, ha compartit un missatge de comiat a les xarxes socials. El tècnic diu adéu així al club tricolor, després que la direcció apostés pel relleu a la banqueta per Eder Sarabia, tot i que l’equip se situa en segona posició del subgrup 3A de Segona B. El d’Avilés no amaga que està “decebut” i que no comparteix la decisió, tot i que sí que la respecta.

En el missatge, Castro recorda que “fa menys d’un any vaig començar un viatge il·lusionant amb el qual sempre havia somiat”. En concret, “dedicar-me per complet al futbol, allò que més m’apassiona i m’agrada”. Assegura que aquests mesos al Principat han estat “una experiència increïble” tot i haver viscut “moments durs i complicats”. A la vegada, afirma que “hem estat un equip que ha transmès a la perfecció la meva manera de veure i entendre el futbol”.

Per això, assegura, marxa “tranquil”, tot indicant que “ens sentíem imparables i ens trobàvem en un moment propici per afrontar els reptes que ens deparava el futur”. Apunta que l’experiència “acaba ara, segurament en el pitjor moment, tant per sensacions com per la classificació”. És llavors quan comenta que “encara que un pugui estar decebut i no pugui compartir la decisió, la respecta”.

El missatge acaba amb una llarga llista d’agraïments. El primer, per al club, per haver confiat en ell. També té un record per Andorra com a país, tant per “l’acollida” com pel “gran treball que estan realitzant en aquests moments difícils”. Assegura que “no ha deixat de sorprendre’m la seva organització per afrontar la pandèmia”.

També expressa agraïment al seu cos tècnic, amb especial menció pel seu segon, Narcís Barrera; als jugadors i als mitjans de comunicació. El comiat finalitza amb una referència a la seva família, de qui valora “la paciència” i que li deixessin “prendre aquest camí”.

Comentaris

Trending