El MoraBanc tanca la incorporació del base israelià Gal Mekel

Té experiència a la Lliga ACB Endesa havent militat al Gran Canària i a l’Unicaja de Màlaga, i a l’NBA amb els Dallas Mavericks i els New Orleans Pelicans

Gal Mekel s'incorporarà aquesta setmana al MoraBanc Andorra.
Gal Mekel s'incorporarà aquesta setmana al MoraBanc Andorra. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació fins final de temporada del base israelià de 33 anys Gal Mekel, que ja té experiència a la Lliga ACB Endesa havent militat al Gran Canària i a l’Unicaja de Màlaga. A banda d’aquests dos clubs ACB, Mekel acredita una llarga trajectòria que fins i tot el va portar a l’NBA, jugant amb els Dallas Mavericks i amb els New Orleans Pelicans.

El nou jugador tricolor és un base de la vella escola amb capacitat per dirigir l’equip i marcar el tempo del partit. Mekel, que va ser el segon jugador israelià en jugar a l’NBA, va aconseguir notorietat en els seus anys al Maccabi de Tel Aviv. El nou base tricolor s’incorporarà aquesta setmana a l’equip si supera la revisió mèdica.

Gal Mekel.

Relacionat

El MoraBanc es fixa en Gal Mekel per reforçar l’equip

“Volíem un jugador que ens aportès coneixement del joc i Mekel és una aposta segura” afirma el general manàger Francesc Solana, que afegeix que “és un jugador que coneix la lliga i l’Eurocup i aquest factor també ens ha ajudat a pensar que és l’home que necessitem en aquest moment”.

Comentaris

Trending