El MoraBanc suma amb una pallissa la setena victòria a l’Eurocup

Els tricolors no tenen cap dificultat per superar l'Slask Wroclaw polonès, un rival molt fluix per 99-65

Llovet marcat per Dziema durant el partit d'aquest dimarts.
Llovet marcat per Dziema durant el partit d'aquest dimarts. MARTIN IMATGE

El MoraBanc Andorra ha aconseguit la seva setena victòria a l'Eurocup superant còmodament l'Slask Wroclaw de Polònia per 99-65.  L'equip entrenat per David Eudal no ha tingut cap problema per superar un rival molt fluix que no tindria cabuda a la Lliga ACB, i que no ha oposat resistència en cap moment.

Victòria sense complicacions del MoraBanc contra l'Slask Wroclaw, un dels dos equips, juntament amb el Trento, més fluixos del grup de l'Eurocup. Els polonesos han vingut a Andorra a complir l'expedient. Sense intensitat ni balanç en defensa -una personal en quasi tot el primer quart-, amb un únic jugador de nivell com Travis, el partit ha estat un tràmit pels homes de David Eudal.

La diferència ha permès que els pocs espectadors presents a la 'Bombonera' veiessin coses que no són massa habituals, com ara Guille Colom agafant rebots, Nacho Llovet encistellant de tres i Mario Nakic sense cap errada en els tirs: 3 de 3 de dos i 1 d'1 de tres. Arteaga era una torre entre uns polonesos mancats de centímetres, cosa que s'ha notat en els rebots.

Sovint, però, quan es juga contra un equip fluix cal evitar caure en la confiança. Ha passat durant el segon quart quan l'Slask s'ha acostat a 8 punts (38-30). Després del descans, el MoraBanc ha sortit decidit a sentenciar amb triples de Moussa Diagne o Oriol Paulí, i jugant a plaer contra un rival on només anotaven Justice i Trice amb 22 dels 32 punts. La diferència al marcador ha anat augmentat (60-34) amb un parcial de 22-4. Eudal ha pogut donar minuts a Colom i Nakic.

Amb el partit decidit i la setena victòria a l'Eurocup a la butxaca ara li toca descans al MoraBanc per la disputa de la Copa i per les finestres FIBA amb la incorporació d'Oriol Paulí a la selecció espanyola. Els darrers minuts no han tingut història, tret de l'anecdòta de veure l'Slask, durant uns segons, amb sis jugadors en pista després d'una confusió en els canvis o Moussa Diagne fallant tres tirs lliures consecutius. Ha estat un partit tan tranquil que fins tot, i cosa estranya en un matx de l'Eurocup, els àrbitres no han anat cap vegada a consultar l'Instant Replay. I com no podia ser d'una altra manera, el MoraBanc ha posat la cirereta al pastís amb un 'alley oop' entre Hannah i Diagne amb personal addicional inclosa  i Guille Colom sumant punts.

MORABANC ANDORRA (99): Hannah 20, Crawford 8, Morgan 13, Paulí 10, Arteaga 6 -cinc inicial-, Llovet 5, Nakic 13, Miller-McIntyre 7, Colom 8, i Diagne 9. 6 de 10 tirs lliures; 27 de 43 tirs de dos; 13 de 26 triples. 42 rebots, 7 ofensius.

SLASK WROCLAW (65): Justice 13, Maiers 6, Ramljak 7, Trice 16, Dziewa -cinc inicial-, Karolak 3, Kanter 12, Gordon 2, i Tomczak 6. 7 de 9 tirs lliures; 17 de 41 tirs de dos; 8 de 27 triples. 28 rebots, 7 ofensius.

Parcials: 24-20, 17-10, 30-22 i 28-13.

Àrbitres: Vilius, Juras i Peer.