El MoraBanc resisteix 25 minuts però acaba cedint per les baixes i les personals

Els tricolors cauen contra el Baskonia (68-82 ), sumen la segona derrota consecutiva i s'allunyen del play-off

David Jelinek durant un partit amb la samarreta del MoraBanc aquesta temporada.
David Jelinek durant un partit amb la samarreta del MoraBanc aquesta temporada. MARTIN IMATGE / ACB

El MoraBanc Andorra ha patit la segona derrota consecutiva a la Lliga ACB en perdre aquest diumenge contra el TD Systems Baskonia per 68-82. Les set baixes i les quatre personals de Sy i Senglin en el tercer quart han estat determinants en un equip que ha resistit i ha plantat cara a un conjunt d'Eurolliga. El pròxim partit dels tricolors serà contra l'Unicaja a Màlaga.

El primer quart ha estat marcat pel duel d'anotador entre Giedraitis (7 punts) i Sy (9) i pels quatre rebots ofensius del MoraBanc i les cinc pèrdues d'un Baskonia que destaca en l'estadística general de la competició en l'.apartat de les recuperacions. L'estratègia ofensiva del conjunt basc passava per potenciar el joc interior amb Fall que en el segon quart s'estava convertint en el millor del seu equip (4 de 4 en tirs de dos).

El Morabanc s'imposava en el rebot ofensiu però no aprofitava les segones oportunitats per ampliar la diferència  que havia arribat a ser de sis punts. Debutava Kulvietis, es lesionava Hnery, i el Baskonia es posava per primera vegada per davant en el marcador amb un triple de Vildoza (25-26). Les defenses s'han imposat en aquesta primera part (34-36).

El tercer quart començava amb un festival de triples, dos d'ells de Senglin i més personals en tres minuts que en tota el segon quart. A falta de més de 6 minuts, el MoraBanc es posava en bonus i el parcial era de 3-12 (40-48). Giedaitris estava encertadissím amb 15 punts

. Entre ell i l'altre lituà, Sedekersis (10 punts) compensaven la poca efectivitat de Pollonara mentre que Senglin (16 punts) mantenia als homes de Ibon Navarro en el partit. Polonara ressuscitava per a protagonitzar la jugada més espectacular del partit (50-61). Senglin i Sy es posaven en quatre personals i el Baskonia aconseguia la màxima diferència (52-63). El MoraBanc amb Senglin, de tornada a la pista, ha continuat lluitant i ha reaccionat per acostar-se a vuit punts (64-71). La defensa en zona 2-3 ha ajudat i Ivanovic ha hagut d'aturar el partit demanant temps mort després d'un parcial de 9-0. Ha estat, però, el cant del cigne. Un últim cop de cua d'un equip ferit i i que mai arriba a estar mort.

MoraBanc Andorra: 68 (23+11+18+16): Hannah (5), Jelínek (3), Oriol Paulí (7), Bandja Sy (16) i Parakhouski (4) -cinc inicial -, Senglin (18), Sergi García (-), 'Tunde' (10) i Kulvietis (5).

TD Systems Baskonia: 82 (21+15+27+19): Pierria Henry (-), Sedekerskis (14), Giedraitis (15), Polonara (6) i Ilimane Diop (6) -cinc inicial-, Fall (8), Vildoza (9), Dragic (9), Peters (13), Kurucs (-) i Raieste (2).

Àrbitres: Carlos Peruga, Raúl Zamorano i Alberto Baena. Sense eliminats.

90b380ef 7fbf 4748 8a4d 6d0cf3944d2c
Paulí llença un triple en el partit d'aquest diumenge.