El MoraBanc patrocinarà durant tres temporades més l’FC Andorra

El president tricolor, Ferran Vilaseca, i el conseller director general de l’entitat financera, Lluís Alsina, han signat el nou conveni que ha d’ajudar a tenir més recursos per preparar l’històric debut a Segona Divisió

Alsina i Vilaseca, a la dreta, en l'acte de presentació del conveni ara renovat.
Alsina i Vilaseca, a la dreta, en l'acte de presentació del conveni ara renovat.

A Segona, l’FC Andorra també comptarà amb el suport econòmic de MoraBanc. L’entitat financera i el club tricolor han renovat el conveni de patrocini que els lligava. El nou acord és per tres temporades i de cara al debut històric a la Lliga Smartbank.

El nou acord l’han signat el president de l’Andorra, Ferran Vilaseca, i el conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina. D’aquesta forma, es manté i s’intensifica la relació que totes dues entitats mantenien des del 2019, amb l’entrada de Kosmos, de Gerard Piqué, i de Clayton, al capital social del club tricolor.

“Volem estar al costat de l’Andorra en aquest nou repte”, ha destacat Alsina. En aquest sentit, ha posat en relleu que el tricolor “és un projecte de país, que es viu amb molta passió i emoció i volem ajudar a l’equip a assolir els nous objectius als quals s’enfronta amb molta il·lusió”.

Per la seva banda, Vilaseca ha indicat que “el nostre projecte no s’entendria sense MoraBanc”. Així, ha apuntat que “l’ascens al futbol professional és una fita històrica, però la il·lusió ens mou a seguir creixent i buscar objectius encara més ambiciosos de la mà d’aquells que han estat al nostre costat des de l’inici”.

Comentaris

Trending