El MoraBanc incorpora un ala-pivot israelo-americà amb experiència a Itàlia i Turquia

TJ Cline ha disputat el play-off de la lliga de desenvolupament de l’NBA i el club n’anuncia el fitxatge el mateix dia que cedeix Noua a l’Strasbourg

TJ Cline, amb la pilota, en un partit amb els Capital City Go Go.
TJ Cline, amb la pilota, en un partit amb els Capital City Go Go. ARXIU

Nova incorporació al MoraBanc. En plena cursa per intentar salvar-se del descens, el club de la Baixada del Molí ha anunciat aquest dilluns un doble moviment. Una arribada i una sortida. El fitxatge és un ala-pivot amb doble passaport, americà i israelià, que arriba procedent de l’NBA G League, la lliga de desenvolupament. TJ Cline, que així s’anomena l’altra té 27 anys i fa 2.06. Se n’anuncia l’aterratge el mateix dia que l’entitat ha anunciat la cessió de Noua a l’Strasbourg.

Cline ha disputat els play-offs de l’NBA G League amb els Capital City Go Go. Segons el club andorrà, l’ala-pivot “arriba en forma” ja que estava acreditant 10,4 punts i 3,7 rebots per partit. El mànager general del MoraBanc, Francesc Solana, assegura que “TJ Cline és un jugador amb molta energia que ens pot ajudar molt i que té força experiència al bàsquet europeu ja que ha jugat a Itàlia, Turquia i Israel”.

Solana ha subratllat que “en tots els equips que ha jugat ha mostrat el seu caràcter guanyador i la seva intensitat, dos elements que seran molt importants en aquesta recta final de temporada”. El MoraBanc va caure aquest diumenge a Màlaga després d’anar sempre a remolc de l’Unicaja i d’acabar, això sí, amb opcions de victòria.

A Màlaga ja no hi va viatjar Amine Noua, el jugador francès incorporat aquesta temporada i que havia de ser un dels puntals del projecte d’Ibon Navarro. TJ Cline ocupa damunt el parquet la mateixa posició que Noua. MoraBanc, Noua i Strasbourg han acordat la cessió del jugador, del club andorrà al francès. Inicialment, Noua va fitxar per dues temporades, amb la qual cosa a l’estiu, en funció de com acabi tot plegat, tornarà a la disciplina de l’entitat de la Baixada del Molí.

Comentaris

Trending