El MoraBanc ‘fa equip’ al tomb de l’Estany Blau

Els integrants de l’equip que entrena Ibon Navarro pugen a la vall ordinenca de Rialb en la tradicional excursió de pretemporada

Els integrants del grup davant l'Estany Blau.
Els integrants del grup davant l'Estany Blau. MORABANC ANDORRA

Els integrants de l’equip que entrena el vitorià Ibon Navarro, tant jugadors com grup tècnic, han fet aquest matí una sortida a la muntanya, en concret fins a la vall ordinenca de Rialb, a la zona de Sorteny, per acabar banyant-se, aquells que s’hi han atrevit, a l’Estany Blau. Aquest tipus d’excursions els primers compassos de la pretemporada són ja habituals. Serveixen per fer grup i, alhora, el MoraBanc dóna a conèixer als nous components de la plantilla alguns dels paratges naturals del país.

Han acudit a l’excursió tots els components de l’equip excepte el pivot senegalès Moussa Diagne. El jugador no pot seguir el ritme de la resta del grup. De fet, treballa al marge, fent gimnàs i tractament per mirar de recuperar-se de les molèsties que el persegueixen a la cama esquerra. De fet després d’uns compassos inicials, de comú acord tècnics i equip mèdic es va fer parar Diagne dels entrenaments ordinaris perquè hi havia risc de fractura de la tíbia esquerra per estrès.

Entre la resta de la plantilla, ara per ara, hi ha bon ambient i la situació sanitària també és bona. Les principals incògnites, malauradament, rauen en aspectes lligats amb el coronavirus. I, en conseqüència, l’evolució de la competició. La setmana que ve, aprofitant l’estada del Barça a Encamp per treballar en la preparació del curs vinent, els andorrans haurien de jugar el primer partit amistós. Serà a porta tancada el dia 26 a les 7 de la tarda. L’escenari, el complex esportiu encampadà.

Etiquetes

Comentaris

Trending