El MoraBanc deixa via lliure a Oriol Paulí, previ pagament de 140.000 euros, per fitxar pel Barça

El club tricolor anuncia la rescissió del contracte de l’aler, que firmarà per dues temporades per l’equip blaugrana, en el qual ja va militar fa vuit anys

Oriol Paulí mira de penetrar cap a cistella.
Oriol Paulí mira de penetrar cap a cistella. a. martín / acb photo

El MoraBanc Andorra ha confirmat la marxa d’Oriol Paulí, que tornarà a l’FC Barcelona. L’aler posa fi a la seva etapa al Principat i, per tant, no formarà part de l’equip que intentarà el retorn a l’ACB. Segons algunes fonts, la seva marxa reportarà uns ingressos pel club tricolor. En concret, 140.000 euros que pagaria el club blaugrana.

I és que Paulí tenia encara contracte amb el MoraBanc. El Barça, però, el volia. I no es pot negar que l’oferta era molt atractiva pel jugador. Passaria de militar a la LEB OR per continuar a l’ACB i, a més, un dels equips que opten al títol.

L’aler retorna al club blaugrana vuit anys després. Feia dies que tenia tancat el seu nou contracte, per dues temporades. Abans, però, calia segellar la seva desvinculació del MoraBanc, fet que ja és oficial. Això sí, no pas gratuïtament. Segons les fonts consultades per Altaveu, per deixar-lo marxar el club tricolor hauria demanat 140.000 euros. I el Barça ha acceptat.

Paulí deixa el club andorrà després de dues temporades. Amb l’equip del Principat ha disputat un total de 69 partits a l’ACB, amb una mitjana de 6,9 punts per duel, 2 assistències i 3,8 rebots. Aquests s’han de sumar als disputats a l’Eurocup, 37, amb 7,5 punts de mitjana, 4,7 rebots i 2,4 assistències.

Comentaris

Trending