El MoraBanc Andorra ‘recupera’ Aaron Ganal per cedir-lo a un equip de LEB Plata

L’exterior sorgit de la pedrera andorrana i que ara jugava a la base del Barça fitxa per dos anys i farà la pretemporada amb el conjunt de Natxo Lezkano tot i que jugarà amb el Talavera

Aaaron Ganal amb la samarreta del Barça.
Aaaron Ganal amb la samarreta del Barça. ARXIU

El MoraBanc Andorra ha fitxat per a dues temporades l’exterior andorrà Aaron Ganal, que signa d’aquesta manera el seu primer contracte professional. El club de la Baixada del Molí ha mostrat a través de les xarxes socials la “il·lusió” de recuperar aquest base-escorta de 18 anys i 1,85 metres. Malgrat que farà la pretemporada amb el conjunt que entrena Natxo Lezkano, la idea inicial és que Ganal jugui a la LEB Plata com a cedir al Talavera.

Aaron Ganal és un dels jugadors de la pedrera del BC Andorra més destacats dels que han sorgit els darrers anys. Fins al punt que ja fa unes quantes temporades que el va reclamar el Barça. I d’allí és on l’ha fitxat el MoraBanc Andorra. Els representants del jugador, que tenen seu també a Andorra, han considerat que per l’evolució esportiva del jugador, i de comú acord amb aquest, era millor que sortís de la disciplina blaugrana. La temporada passada va alternar l’equip U18 amb el Barça B.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending