El MoraBanc Andorra posa a la venda mascaretes amb els colors del club

Hi ha dos models, un amb el dibuix del Brut, la mascota, i un altre amb el ‘Mai Por’ que s’ha convertit en el lema de l’entitat, i cadascuna costa disset euros

El MoraBanc proposa als seus seguidors anar amb mascaretes amb el color del club.
El MoraBanc proposa als seus seguidors anar amb mascaretes amb el color del club.

El MoraBanc Andorra ha posat a la venda les mascaretes amb el disseny exclusiu pels aficionats del club tricolor. Amb elles, s’indica des de l’entitat, s’aconsegueix un triple objectiu. Per una banda, protegir-se davant el risc de contagi de coronavirus. Per l’altra, demostrar que s’és seguidor del club i fer-ho “amb estil”.

Les mascaretes són de la firma OTSO, fabricades amb cotó, i estan fetes per evitar irritacions en la part interior i amb una gran capacitat per evitar la filtració de bacteris i microbis. La capa exterior està feta de polipropilè amb un sistema de membrana repel·lent de l’aigua. A més, compten amb una tercera capa de polièster per una sublimació d’alta qualitat i són reutilitzables i no tenen data de caducitat.

S’ha apostat per oferir als aficionats dos models. El primer, l’anomenat Brut, replica la cara del ieti que és la mascota de MoraBanc. El segon, el MaiPor, que és de color blau i més sobri.

El preu de cada mascareta és de disset euros. Hi ha tres talles i es poden comprar a la botiga en línia del club així com a la farmàcia El Consell, d’Andorra la Vella o a travès de l’aplicació City Xerpa e l’espai XerpaMarket. També es poden comprar al club, però caldrà demanar cita prèvia per recollir-les trucant al telèfon 885900.

Etiquetes

Comentaris

Trending