El món del trial ocupa els carrers de Sant Julià

Una desfilada, l’exhibició de les motos i atenció als aficionats per part dels pilots han servit per celebrar l’inici de la 25a edició de la prova del mundial que alberga la parròquia laurediana

Les motos exposades a la plaça Germandat.
Les motos exposades a la plaça Germandat. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià és parròquia de motor. I ho ha volgut demostrar aquest divendres tarda. Com a prèvia a la disputa aquest cap de setmana de la prova del mundial de Trial a terres lauredianes, els carrers de la població han celebrat un acte d’inauguració, també amb ganes de commemorar que s’arriba a la 25a edició. Hi ha hagut desfilada dels participants i, també, alguns d’ells han tingut temps per signar autògrafs als aficionats.

Com s’havia recordat al matí en la presentació de la cursa, que es disputarà aquest dissabte i aquest diumenge, cap altra localitat del món ha acollit tantes vegades una cita d’aquest tipus. Sant Julià ja acumula 25 i, per tant, calia celebrar-ho. I fer-ho, a més, a prop de la gent, que és qui gaudeix de l’espectacle.

Per obrir la prova, els pilots participants han desfilat pels carrers de Sant Julià. També han atès els seus seguidors que, a més a més, han pogut veure de primera mà les màquines amb què competiran el cap de setmana. Ja aquest dissabte, el duel entre Toni Bou i el seu rival directe pel títol, Jaime Busto, està servit.

Comentaris (1)

Trending