Molt bona nota per a l’edició andorrana del Torneig Internacional de Rugby Sevens

7Fantastics s’imposen tan en competició masculina com femenina mentre que els equips del Principat queden dels últims però aprofiten per preparar-se per als Jocs dels Petits Estats

Un dels molts partits que s'ha disputat aquest cap de setmana.
Un dels molts partits que s'ha disputat aquest cap de setmana. far

Més de mig miler de persones han passat durant el cap de setmana pel recinte de l’Estadi Nacional per gaudir de l’edició andorrana del Torneig Internacional de Ruby Sevens. Esportivament, el conjunt 7Fantastics ha estat el gran protagonista, aconseguint el triomf tant en la competició masculina com en la femenina. Els jugadors andorrans han aprofitat el torneig per anar rodant-se pels propers Jocs dels Petits Estats, en què el rugbi a set és un dels esports ‘convocats’.

Els equips andorrans han quedat dels últims, però això, asseguren les fonts consultades, no era el més important. El destacat en sí seria tot l’embolcall que ha presidit el torneig, amb 24 equips, mig miler de persones seguint fil per randa les mesures sanitàries establertes per evitar contagis de coronavirus i l’impacte que ha tingut el seguiment en ‘streaming’ que s’ha fet de les 21 hores de rugbi que s’han disputat durant el cap de setmana. Més de 12.000 persones s’han connectat en un moment o altre del certamen que s’oferia en directe per les xarxes.

Els membres de la federació, Gilles Combes i Jean-Marc Flaux durant la presentació.

Relacionat

El Rugby European Sevens Series d'Andorra comptarà amb equips d'alt nivell

Els organitzadors al Principat -amb la Federació Andorrana de Rugby al capdavant- s’han mostrat molt satisfets del desenvolupament del torneig. Des del punt de vista logístic les coses han sortit prou bé. Esportivament, el nivell ha sigut elevadíssim i, en aquest marc, els equips andorrans han pogut fer rodar l’aval, agafar experiència i preparar-se per a futurs reptes, com s’ha dit.

Etiquetes

Comentaris

Trending