Mireia Gutiérrez i Joan Verdú afronten els Mundials d'esquí "amb bones sensacions"

Carla Mijares completa la selecció en la competició que es disputa a l'estació italiana de Cortina d'Ampezzo

Comentaris

Mireia Gutiérrez.
Mireia Gutiérrez. CRISTOPHE PALLOT / AGÈNCIA ZOOM

Mireia Gutiérrez, Carla Mijares i Joan Verdú participaran als Mundials d'esquí. Gutiérrez i Verdú han explicat aquest dilluns en roda de premsa  que afronten la competició "amb bones sensacions". Participaran en l'eslàlom i en descens, paral·lel, gegant i supergant respectivament. Mijares, per la seva part, haura de superar una prova de classificació.

Mireia Gutiérrez s'ha mostrat contenta per tornar a participar en uns Mundials. "En un principi no ho tenia clar per uns problemes al genoll però poc a poc he anat trobant el meu millor esquí". Verdú ha comentat que la cita mundialista no era el seu objectiu però que ha anat agafant la seva millor forma. Debutarà aquest dimarts al supergegant amb l'objectiu d'estar entre els trenta primers. Verdú va realitzar el seu millor resultat el passat cap de setmana amb una cinquena plaça a la Copa d'Europa.

El Campionat del Món es disputa a l'estació italiana de Cortina d'Ampezzo, recollint el testimoni de Are (Suècia), que el va celebrar a el 2019. Hi participen 700 esquiadors de 70 països, que lluitaran pels tretze títols mundials, i al costat d'ells estaran unes 6.000 persones, entre professionals, voluntaris, tècnics, entrenadors, directius i preparadors d'esquís . És un esdeveniment global, que se celebra cada dos anys, que serà seguit a través de 500 milions de persones per televisió, audiència a la qual caldria afegir els nous mitjans digitals.

La competició es disputa en les categories individual femenina i masculina, així com per països, en les disciplines de descens, supergegant, eslàlom, gegant, combinada alpina, paral·lel individual i paral·lel per països, en pistes tan emblemàtiques en el circ blanc com la Druscié A, Labirinti, Rumerlo, Vertiginie o la impressionant, per la seva dificultat i bellesa, Olympia delle Tofane.

La combinada femenina que havia d'obrir aquest dilluns la competició ha estat anul·lada a causa de la intensa nevada caiguda al llarg de tota la nit. Les previsions meteorològiques ja van obligar diumenge a canviar l'ordre de les proves, passant-se a disputar primer el eslàlom i més tard el super G.

Etiquetes

Comentaris

Trending