Miller-McIntyre i Crawford, les dues noves estrelles del MoraBanc

Procedents de Partizan i Brescia, els dos jugadors americans estan cridats a liderar el nou projecte d’Ibon Navarro

Miller-McIntyre lluirà el 0 i Crawford el 22. Els dos posen davant la seu de MoraBanc amb Francesc Solana.
Miller-McIntyre lluirà el 0 i Crawford el 22. Els dos posen davant la seu de MoraBanc amb Francesc Solana. Toni Solanelles

Són, sobre el paper, dos dels jugadors de més nivell que hauran passat mai fins ara pel bàsquet andorrà. O així ho creu el mànager general del MoraBanc Andorra, un Francesc Solana especialment orgullós d’haver pogut fitxar Codi Miller-McIntyre i Drew Crawford. El primer, on ‘combo’ que ha de fer oblidar Jeremy Senglin i ajudar tant com calgui Clevin Hannah en la direcció de l’equip. El segon, un canoner que ha sumar punts i més punts.

Els dos han estat presentats aquest migdia a la seu central de l’entitat bancària que patrocina el club des del seu aterratge a la Lliga Endesa en aquesta segona etapa andorrana a l’ACB. Són els dos homes cridats a liderar l’equip. A ser les estrelles del conjunt que entrena Ibon Navarro. El seu catxet així ho avala. Allò de la crisi econòmica que afecta altres clubs teòricament més potents que el MoraBanc ha ajudat l’entitat de la Baixada del Molí a poder portar al projecte dos homes de primer nivell.

Tant de Crawford com de Miller-McIntyre se n’espera molt. Moltíssim. De fet, per la seva qualitat individual, el segon es considera tot un crac que haurà de mostrar galons a la ‘Bombonera’ i en qualsevol pista que juguin els andrrans. El primer arriba procedent del Brescia i després de diverses temporades en el bàsquet italià. El segon, el ‘combo’, cobrava la temporada passada una pasta gansa al Partizan de Belgrad i quan l’equip va quedar fora de la lluita pels objectius proposats va ser tallat i va acabar el curs al JL Bourg francès. De posat seriós tots dos, els basquetbolistes americans saben que se n’espera molt d’ells al Principat.

Comentaris

Trending