Més de 20 parelles participen en la cursa nocturna de l’estació d’esquí de fons a Naturland

La competició va aplegar, tot un seguit d’aficionats i professionals de l’esport, com els olímpics Irineu Esteve i Carola Vila

La sortida de la cursa celebrada a la Rabassa.
La sortida de la cursa celebrada a la Rabassa. Naturland

Un total de 25 parelles van participar la nit de divendres en la cursa nocturna que va tenir lloc a l’estació d’esquí de fons de la Rabassa – Naturland. L’esdeveniment, de caràcter lúdic, va aplegar els aficionats i professionals de l’esport al país, com els olímpics Irineu Esteve i Carola Vila, que no es van voler perdre la nit festiva.

La majoria de participants, gran part d’aquestes 25 parelles, van acudir disfressats, donant un toc més festiu a l’esdeveniment. La cursa de relleus va estar liderada pel duo format per Marc Bullic i Armand Jesus (7.36,264), seguits per Ona Ferrando i Alexandra Pereiro (8.16,041) i en tercer lloc, per Arnau Postigo i Auren Pages (8.42,037).

Irineu Esteve va fer parella amb la seva mare, Montserrat Altimiras, i van acabar en setena posició, mentre que la Carola Vila, també amb la seva mare com a parella, Imma Obiols, van acabar una posició per darrere, en vuitè lloc. També van participar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, la cònsol menor, Mireia Codina, la consellera de Cultura i Educació, Sònia Carrillo, i el conseller d’Urbanisme i Cadastre, Carles Pereira.

Etiquetes

Comentaris

Trending