Marquina avisa l’FC Andorra que no es preveu allargar el conveni per l’ús del Nacional

El portaveu del Govern, que qualifica de “llàstima” l’aturada del projecte de Prada de Moles, explica que cal que el club posi sobre la taula “alternatives” i planteja que es podria haver de “revisar o extingir” l’acord

Aficionats de l'FC Andorra a les graderies de l'Estadi Nacional.
Aficionats de l'FC Andorra a les graderies de l'Estadi Nacional. FC Andorra

Govern considera “una llàstima” que la reforma de Prada de Moles que volia impulsar l’FC Andorra perquè esdevingués el seu nou camp no hagi pogut tirar endavant. Així ho ha indicat César Marquina, que ha revelat que aquest mateix dijous s’ha programat una reunió amb els responsables del club. Així, ha recordat que la cessió del Nacional era, justament, per donar temps a construir un estadi que, ara, no hi serà. I ha avançat que, almenys ara, la previsió no és allargar l’acord més enllà de dues temporades.

Preguntat sobre la qüestió, el portaveu del Govern ha assegurat que “és una llàstima que aquesta infraestructura no es pugui fer per raons conjunturals i per l’increment de preus”. També ha explicat que, tan bon punt es va conèixer la renúncia del club a fer l’estadi, es va pactar una reunió que s’ha de celebrar aquest dijous per “revisar la situació del projecte”.

Responsables del comú d'Encamp i de l'FC Andorra en fer l'anunci.

Relacionat

L’FC Andorra retira el projecte de Prada de Moles, que s’enfilava a un cost de 40 milions

I és que, com ha volgut recordar, en el seu dia Andorra i executiu van signar un conveni pel qual l’entitat podria tenir com a casa l’Estadi Nacional per dues temporades. Ho podia fer, ha remarcat Marquina, “de forma excepcional” per “donar-los una sortida mentre es construïa l’altre camp”. Ara, aquest projecte ha quedat aturat i, segons el portaveu, això ho canvia tot.

“Hem d’esperar a la reunió per veure quines alternatives se’ns plantegen i si entrarien dins del conveni”, ha comentat el ministre de Finances. Tot i això, no ha amagat que, al seu entendre, “si l’alternativa” que s’havia de construir “amb el temps” que es guanyava via acord “desapareix del tot, potser s’ha de revisar i extingir en la seva forma actual”.

L’executiu no es planteja, almenys en aquests moments, que el temps d’ús del Nacional es pugui allargar. Així ho ha afirmat Marquina: “No ens plantegem, el dia d’avui, cap ampliació”.

Comentaris (4)

Trending