Marín és 27è a la primera prova de la Copa del Món de Valmalenco

El surfista de neu ha quedat fora als vuitens de final després de saltar-se una porta

Lluis Marín en acció a Valmalenco.
Lluis Marín en acció a Valmalenco. FAE

El surfista de neu Lluís Marín ha estat 27è a la final de la prova de la Copa de Món de Chiesa in Valmalenco (Itàlia).  El gunyador ha estat l'holandès Glenn De Bois. Aquest diumenge es disputa la segona cita, amb un sistema de classificació diferent al del divendres. Els 16 primers per punts Copa del Món i FIS passen a les finals, i els altres 16 s’han de guanyar la plaça en unes eliminatòries.

Marín competia en vuitens de final, en la quarta sortida, contra el nord-americà Jake Vedder, l’alemany Martin Noerl i el francès Ken Vuagnoux. Ha sortit amb força i ha passat segon el primer interval, però després ha perdut ritme en cometre una errada que l'ha fet perdre velocitat. Finalment, no ha pogut completar el recorregut. D’aquesta manera, l’andorrà ha finalitzat en la 27ena posició d’aquesta primera cita de la Copa del Món.

El surfista ha explicat que "he fet una sortida potent, però al segon mòdul m’he anat una mica massa allunyat a la compressió, m’he quedat xafat i m’ha fet perdre una mica d’equilibri. Després, realment he fet una errada bastant gran, que ha provocat que em saltés una porta i em desqualifiqués jo mateix".

Aquest diumenge també hi ha una prova de la Copa del Món femenina a la mateixa estació italiana amb la participació de Maeva Estevez.

Etiquetes

Comentaris

Trending