Una mala segona màniga llastra Àlex Rius a l’eslàlom FIS de Rogla

L’esquiador andorrà havia completat el primer descens en setena posició, però ha fallat en el segon i només ha pogut ser 22è

Comentaris

Álex Rius no ha tingut sort a Rogla.
Álex Rius no ha tingut sort a Rogla. FAE

Una mala segona màniga ha llastrat Àlex Rius en la seva participació a l’eslàlom FIS celebrat a l’estació eslovena de Rogla. L’esquiador de la FAE havia completat un bon primer descens, però s’ha saltat un piquet en el segon i així li ha esguerrat la prova. Ha acabat en 22a posició.

A la primera màniga, Rius havia marcat la setena millor marca, amb 40 centèsimes de desavantatge en comparació al primer classificat. Per això, encarava la segona amb optimisme, però un piquet mal ficat ha saltat i se li ha posat entre les cames, fet que li ha provocat una pèrdua de temps. Ha acabat a 1’’58 del vencedor.

Al final, ha estat 22è amb un cronòmetre de 1’24’’21, a 1’’77 del guanyador, que ha estat l’austríac Ralph Seidler, amb 1’22’’44. Aquest dimecres, tindrà l’ocasió de treure’s l’espina amb un segon eslàlom a la mateixa estació.

Per altra banda, les representants andorranes ultimen la preparació pel Mundial Júnior que s’ha de celebrar a Sant Anton. Jordina Caminal ha estat 20a al primer entrenament de descens, a 4’’40 del millor temps. La cursa tindrà lloc dijous i divendres hi ha el supergegant.

Etiquetes

Comentaris

Trending