Maeva Estevez es mostra confiada davant el seu debut olímpic

La surfista de neu saltarà la pròxima matinada a una pista que, entén, s’adapta a les seves característiques

Maeva Estevez ha pogut provar ja pista on competirà.
Maeva Estevez ha pogut provar ja pista on competirà. FAE

Carola Vila, Irineu Esteve i Joan Verdú. I la pròxima matinada, Maeva Estevez. La surfista de neu serà la quarta andorrana a entrar en competició als Jocs d’hivern de Pequín. Ho farà en la modalitat de boardercross. Davant aquest repte, Esteve es mostra confiada i assenyala que les característiques de la pista s’adapten al seu estil.

Serà la primera experiència olímpica de la surfista de neu. Lògicament, l’afronta amb il·lusió. I, sobretot, amb la sensació d’arribar en un bon moment de forma. Ho podrà demostrar en la jornada de qualificació, que s’encetarà a partir de les cinc de matinada, hora del Principat.

Les rondes de qualificacions no són eliminatòries. En aquest cas, Estevez surt amb el dorsal 30 de les 32 participants. Buscarà un bon paper per trobar un enquadrament més assequible a les rondes eliminatòries. Ho farà, assegura, en una pista que s’adapta a les seves característiques.

“Ahir la vam provar per primer cop. Se’ns ha fet llarga però és divertida, amb una sortida i uns mòduls molt tècnics”, ha destacat l’andorrana. Al seu entendre, “es pot anar ràpid i se’m dona bé”.

Estevez admet que afronta la qualificació “sense tanta pressió”, ja que totes les participants passen a les rondes eliminatòries. “Podré anar més còmoda i això és un avantatge”, comenta. Ja a la fase decisiva, en torns de quatre “podem estar dins la batalla”. La surfista de neu apunta que “l’objectiu és passar-m’ho molt bé, fer-ho el millor que sé, donar-ho tot i, si puc passar ronda, fer-ho”.

Etiquetes

Comentaris

Trending