Maeva Estevez es 33ena a la segona Copa del Món de Valmalenco

Lluís Marín no ha pogut competir per una dolència a l'esquena i ha preferit no forçar després de dos dies de classificacions

Maeva Estevez i Lluís Marín.
Maeva Estevez i Lluís Marín. FAE

 

Maeva Estevez ha estat 33ena a la segona Copa del Món de Valmalenco mentre que Lluís Marín ha preferit no participar-hi a causa d'unes molèsties a l'esquena. El divendres i el dissabte havia tornar a la competició després de tretze mesos a causa de la lesió.

Maeva Estevez, que ha lluitat des dels setzens de final. L’andorrana, que estava en l’últim grup de sortida, competia contra amb la canadenca Audrey McManiman, la nord-americana Rosina Mancari i la japonesa Karen Fujita, tot i que aquesta no ha pres la sortida. 

L’andorrana sortia segona i es mantenia en aquesta posició, però entre el primer i segon peralt l’han avançat i ja no ha pogut recuperar la segona plaça. Ha acabat tercera, sense bitllet per als vuitens de final. Finalment, La guanyadora de la Copa del Món d’aquest diumenge ha estat la txeca Eva Samkova. La pròxima competició per a Maeva Estevez seran les Copes d’Europa d’Isola 2000, que comencen el pròxim dia 30.

Lluís Marín ha pres la decisió de no competir en els KOs previs que li havien de permetre disputar els vuitens de final de la competició. Marín ha estat tota la setmana pendent dels problemes d’esquena, i administrant el dolor per tal de poder competir en aquesta cita internacional. Ho va poder fer divendres i dissabte, però aquest diumenge ha preferit no forçar massa una esquena que ja es ressentia dels dies de competició.

Etiquetes

Comentaris

Trending