Lomero bat la seva millor marca en els 50 metres esquena en el retorn a la competició

En la seva primera prova oficial després del confinament, el nedador andorrà ha millorat el seu temps personal en 36 centèsimes mentre que Nàdia Tudó ha tingut una actuació bona en els 200 braça

Els resultats de la sèrie dels 200 braça en què ha participat Tudó.
Els resultats de la sèrie dels 200 braça en què ha participat Tudó.

Els nedadors andorrans han tornat a competir. Nàdia Tudó i Bernat Lomero s’han llançat a la piscina en una cursa per primer cop des del desconfinament. Ho han fet en la primera jornada de l’Open de Loulé, a Portugal, un torneig que els permetrà al llarg del cap de setmana estar al costat dels millors esportistes dels països de l’entorn. Tots dos, tot i quedar darrers de les seves sèries, han fet bones marques. Especialment Lomero, que ha millorat el seu temps personal als 50 metres esquena.

En el cas de Tudó, ha pogut nedar a la mateixa sèrie que una de les millors esportistes espanyoles, la representant del Club Natació Sant Andreu, Jéssica Vall. La barcelonina s’ha imposat en una cursa en la qual l’andorrana ha quedat última. Ho ha fet amb una marca de 2’38.91. No excel·lent, però no del tot dolenta tenint en compte que era tot just la primera vegada que es competia desprès de l’aturada provocada pel coronavirus.

Pel que fa a Lomero, ha participat en la sèrie lenta dels 50 esquena. Ha estat també el darrer, amb un temps de 28.56. En el seu cas, però, molt bo, ja que suposa rebaixar la seva millor marca personal. Fins ara, estava fixada en 28.92. És a dir, l’ha reduït en 36 centèsimes.

L’Open de Loulé continuarà aquest dissabte. Tudó participarà en la prova dels 100 metres braça. Per la seva banda, Lomero ho farà en dues: 50 papallona i 50 lliures.

Etiquetes

Comentaris

Trending