La lliga de futbol es reprèn entre diumenge i dimecres

Aquest dilluns s’han iniciat nous tests mèdics ‘antiCovid’ i l’objectiu és allargar la competició durant tot el mes de juliol com a mínim si no hi ha ensurts

La competició es podria reiniciar aquest diumenge.
La competició es podria reiniciar aquest diumenge. FAF

Encara que formalment no s’ha oficialitzat, si no hi ha ensurts en les noves proves mèdiques que es van iniciar aquest dilluns, la voluntat de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) és que la lliga es reprengui aquest proper diumenge. O dimecres que ve a tot estirar. No haurà passat ni una setmana de l’inici dels entrenaments amb interacció i tot l’equip al complet.

Els clubs, de forma molt majoritària, haurien donat el vist-i-plau a la represa de la competició, que com a mínim s’allargaria durant tot el mes de juliol. Hi ha entitats que encara estan acabant de concretar la participació d’alguns dels seus jugadors, vist que justament aquest dimarts acabaven els contractes dels futbolistes que amb un caràcter més professional en disposen.

Entrenament en una de les fases post-Covid.

Relacionat

La represa de la lliga de futbol, una mica més a prop

Fonts properes a la FAF han indicat que es faran proves ràpides de detecció del coronavirus cada setmana. Això és, recollida de mostres a la Borda Mateu a tots els participants en la competició -des de jugadors i àrbitres a membres dels respectius equips tècnics i els responsables de manteniment de les instal·lacions i delegats federatius- i anàlisi de les mateixes via la tècnica TMA (les màquines de Grífols) a l’hospital.

Etiquetes

Comentaris

Trending